Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

3e bäst säljande appen i dag

31 januari 2013

Min app, MammaMage, ligger på 3e plats på App Store i dag över de bäst säljande apparna inom Hälsa och motion! Där ingår både betal- och gratisappar! Tjohooo så kul!

 

MammaMage handlar ju om att träna bort sin utåtstående mage som kan bli kvar efter graviditeten. Med övningarna aktiverar man de djupa inre musklerna som orkar dra in och hålla in magen närmare kroppen/ryggen vilket innebär att midjemåttet minskar.

Annons

Övningarna är väl beprövade och jag har hjälpt många personer, både kvinnor OCH män med övningarna – både de som fött barn nyligen och de som aldrig fött barn. Gemensamt för alla har varit att de har haft svårt att aktivera de inre djupa musklerna. I stället har de stora starka ytliga musklerna tagit över  – mycket därför att personerna tränat situps, plankan och andra tunga tuffa övningar för flitigt utan att ha med sig de djupa musklerna.

Så MammaMage appen funkar även om barnen är större. Det tar bara lite längre tid att lära om kroppen hur magen ska aktiveras. Och det gäller att arbeta på rätt sätt – med små enkla övningar till en början.

 

 

I appen startar man med 4 övningar, som utförs vid minst 10 gånger (träna gärna 5-6 gånger i veckan). Övningarna tar bara cirka 5 minuter att genomföra. Därefter öppnas ett självtest upp, och klarar du testet låses nästa nivå med övningar upp, som utmanar musklerna lite mer.

 

 

Totalt finns 7 nivåer – med ett självtest mellan varje nivå. Du kan läsa mer om appen på www.mammamage.se Eller ladda ner appen direkt från App Store till din iPhone här (öppna denna länk direkt i din iPhone så kommer du till rätt ställe – det vill säga svenska sidan av App Store).

Oj, så skoj med en 3e plats! Riktigt riktigt skoj! Och av betalappar ligger den på 4e plats. Nu får vi se att alla känner sig nöjda med träningen också. Jag väntar med spänning på återkoppling!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar