Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Åh nej, förkyld under uppladdningen igen!

5 augusti 2014

11 dagar kvar till CykelVasan 90. Och jag är… FÖRKYLD! Japp, ont i halsen sedan igår. Bilfärd med AC och en varm hytt där luftkonditioneringen stod på högsta nivån för att få ned värmen (och där all kalluft strömmade in över min överslaf), gjorde nog inte det hela bättre. Men allvarligt talat – är mina förkylningar pyskiska?

Annons

Det jag menar är att jag inför marathon var förkyld någon vecka innan starten. Veckan innan Åre Extreme fick jag superont i halsen. Och nu – ont i halsen igen! Tre gånger av tre möjliga. Jag borde skaffa mig en ordentlig mental coach kanske…

20140805-212524-77124587.jpg

Men som min coach Rubin McRae sa att jag har gjort all grundträning redan. Nu kan jag inte bli bättre. Så det gör inte så mycket att kroppen får lite extra vila nu. Och visst är det sant.

Nu är det te på rå ingefära, vitlök och honung igen. Och supergreens i lite högre dos igen. Så jag håller mig frisk. Eller blir frisk. Så jag kan cykla.

Startnummer 10726 är jag den 16 augusti. CykelVasan 90 km. Ska bli skoj!

20140805-212640-77200772.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar