Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Åhhhh, vad jag längtar!

26 december 2012

Aaaatjoooo! Jag nyser som en elefant just nu. Det ekar när jag nyser, flera gånger i rad. Jag försöker verkligen att nysa tyst men vid varje nysning skriker jag på ett konstigt sätt. Eller gör något märkligt ljud, så att nysningen hörs ända ned till husets undervåning. Hmmm, kan man nysa tyst? Alltså inte smånysa, utan nysa som en riktigt förkyld person? Går det? Får väl Googla på det.

Annons

Överallt ser jag folk som springer, i parken, utanför fönstret, på facebook, på bloggar, på min gata… JAG VILL OCKSÅ! Åh, så jag längtar efter att få ut och springa lite. Eller mycket. Fast jag vet samtidigt att de första gångerna kommer att vara svintunga (som vanligt). Men sen kommer den. Den härligt lätta känslan.

Jag längtar till mina långpass igen. Det var länge sedan nu. Ett 25 km pass skulle jag vilja få i benen. Men det kommer, det kommer. Ska bara sluta nysa först, och bli frisk. Och börja promenera först. Sen några kortare löppass på det. Och hålla mig frisk. Jag vill….!!!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar