Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Åker jag om ingen ser på Insta?

26 februari 2015

Det som slår mig när vi åker skidor nu i veckan är att det nästan är var och varannan av barnen som har go-pro kamera på hjälmen. Allt ska tydligen dokumenteras, åken filmas och läggas ut. Tanken som slår mig är den klassiska frågan: Låter det när ett träd ramlar i skogen om ingen finns där och lyssnar.

Annons

Översatt till i dag är: åker jag skidor om jag inte lägger ut mina åk på Insta/Facebook/Youtube?
Sker det jag gör om jag inte speglar mina handlingar i andra och får deras gillande eller inte?

Själv är jag mer för att uppleva för mig själv, eller tillsammans med mina barn/nära/vänner. Känna, uppleva, ta in. Varför måste allt läggas ut och dokumenteras? Kan man inte vara nöjd med sin egen reflektion och upplevelse?

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar