Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Alla hjärtans dag

14 februari 2013

Det kan knappast ha undgått någon att det är alla hjärtans dag idag. Hjärtan över allt i alla dess former.

Vad har du gett dig själv i dag i alla hjärtans present? Något som gör riktigt got för dig själv och din hälsa? Själv gav jag mig ett löppass hem från ett spännande möte kring nya projekt. Underbart skönt. Bara lugnt tempo hela vägen på moddigt underlag.

Annons

Utöver det har jag haft en bra dag där höjdpunkterna varit: fin tid med mina barn med skön närvaro och bra samtal, besök hos min mamma med barnen – och hon blev så glad, och så en kväll med barnen och Anders. Och så min gåva till mig själv. Och en annan gåva: att inte stressa på morgonen fast vi vaknade för sent :). I stället tog vi den tid som behövde och fick en lugn start på dagen. Skön kväll alla!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar