Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Alla-hjärtans-dag-utlottning: Polar Loop

14 februari 2014

I dag har jag förmånen att få lotta ut en ny Polar Loop – aktivitetsmätaren som funnits här i Sverige i bara någon vecka. Och som snabbt har fått stor spridning.

20140214-132712.jpg

Med Polar Loop kan du hålla ordning på hur aktiv du är varje dag. Och det är ju den här vardagsrörelsen som är viktigast för hälsan och för hjärtat! Polar Loop räknar in hur många steg du tar, hur länge du står och vad du gör i övrigt. Så det är inte bara en stegräknare.

Annons

Den är snygg. Enkel att komma igång med. Enkel att använda.

 

20140214-132820.jpg

Här ligger min på laddning.

 

På själva armbandet får du en hel del information. Och glada hälsningar som ”good night”, ”good morning”, ”hello”… jag vet, lite fånigt att bli glad över att ett armband ”pratar” till en, men det är så det känns 🙂

I appen kan du få mer information om hur du ligger till. Och sen läsa ännu mer på webben.

 

IMG_4622

Och sitter du stilla för länge får du en VARNING! Upp och rör på dig!

 

Vill du vinna Polar Loop (värde 845 kr)? Som en fin alla hjärtans present till ditt eget hjärta? Eller till någon annan att ge bort?
Mejla mig ditt namn, adress och sånt. Och så kan du skriva en liten rad om du vill – om varför du vill vinna den. Jag lottar ut Polar Loop på MÅNDAG MORGON 17/2 kl 08.00, så du har några dagar på dig. Vinnaren meddelas här på bloggen under måndagen 17/2.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar