Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Allt för hälsan

11 november 2011

Just nu pågår mässan ”Allt för hälsan” på Stockholmsmässan. Fyra dagar fyllda med föreläsningar, utställning, prova-på och mingla. Kommer du dit? MåBra har en egen monter där. Själv står jag större delen av helgen i en stor aktivitets- och träningsmonter precis bredvid stora scenen. Montern står Spartan träning för. Kom gärna förbi båda montrarna och säg hej! Alltid trevligt!

Annons

Igår startade mässan som sagt med en relativt lugn dag. Det är första året som mässan provar med att även ha torsdagen. Lugn dag som sagt.

Mässan har många utställare, men inget känns helt nytt. En stor del består av hälsa i form av krämer, pulsläsning och liknande. Min upplevelse är att träningsdelen av mässan har minskat men det kanske är fel… Hur somhelst har vi i aktivitetsmontern otrolig många roliga redskap som du kan testa på: sandsäckar, instabil träning i rep, mjuka bollar, vattenfyllda säckar, bulgarian bag (som en sandsäck som du såg i tidningen i oktober), klubbor, häckar… en massa skoj leksaker som samtidigt tränar kroppen – fantastiskt!

Välkommen som sagt! Själv föreläser jag på lördag och söndag kl 11.00 i C8. Kom gärna och lyssna! Ämnet är optimal funktion i kroppen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar