Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Använd allt fint

4 maj 2013

Sol, sol, sol, sol. Och jag har varit inne nästan hela dagen. Men så blir det ibland.

Först fick jag hjälp av en supersjysst kompis som kom o hjälpte mig fixa med en dörr hemma. Och det tog längre tid än vad någon av oss trott. Men det blev i alla fall klart!

Annons

Sen var det raka vägen hem till mammas lägenhet. En stor 4a FULL med saker! Jag och min syster ska gå igenom allt under helgen o ta lite minnessaker. På måndag börjar allt städas ut o köras bort. Ett helt människoliv. I prylar. Så viktiga kan det kännas när man lever, men bara tomma ting efteråt.

I ett skåp hittade jag alla fina knivar jag o vi gett henne. Några ouppackade. Hon sparade dem till det rätta tillfället. Som aldrig hann komma. Och nu är det för sent. Det tar jag med mig från idag. Använd det fina du har. Låt det inte ligga oanvänt i väntan på rätt tillfälle. Njut av kroppen, hälsan, kläderna, finlakanen, finporslinet eller vad det nu än må vara. Livet är NU! Sen kanske aldrig kommer… Skön lördag

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar