Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Avkopplande helg med MTB tur

19 maj 2013

Summerar helgen och kan sammanfatta den i orden avkopplande, sköna dagar utan tider att passa, lite träning, god mat och bio. Det var länge sedan som jag hade en så avkopplande helg då jag stängde av jobb och ”måsten” under både lördag och söndag och gjorde en massa sköna saker i den takt det kändes bra. Fantastiskt skönt!

Annons

I dag blev det ett MTB pass i skogen kring Hellasgården. Jag har ju lite svårt att själv ta mig ut på cykelturer och idag undrade jag verkligen varför jag inte tagit mig för att tidigare cykla runt Hellas. Jag har bott i det område där jag bor nu i 16 (!) år och aldrig gett mig på cykling i Hellas kring milspåret, och bort till en massa andra ställen (som jag inte riktigt vet var vi var…). Men det är aldrig för sent att ändra på det. En skön mulen dag – varmt men uppehåll. Perfekt! Jag hade tänkt ta foton men plötsligt hade vi cyklat i flera timmar och var redan på väg hemåt på asfalten – och då kändes det inte som någon idé.

Och nya behån från Swegmark satt perfekt. Bra stöd utan att klämma i onödan.

Skön kväll!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar