Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Bakom kulisserna i dag

28 februari 2013

I dag stod det fotografering för MåBra på schemat. Jag och mina två assistenter åkte till Patrik Cederman där en superduktig sminka från Ladies Team mötte upp. Här är mina assistenter när vi testar saker

Annons

Det är extremt sällan som jag lägger upp foton på mina barn, men här är de i alla fall, och testar träningsprylar – eller rättare sagt; visar hur prylarna ska användas. Killarna är vana att träna med allehanda redskap :).

Sminkningen inkluderade mina fötter kan jag tala om – utan att avslöja för mycket om kommande nummer :). Du får läsa själv i nummer 5 som kommer ut i slutet av april.

Patrik granskar resultatet av fotningarna – om mina fötter fastnade på bild, liksom resten av min kropp.

Tänk vad coolt det är nu när man ser alla foton direkt på datorns skärm. Jag minns när jag började som MåBras personliga tränare i tidningen, 1998 tror jag det var. Då fotade man med en snabbframkallande Polaroidbild först – så man såg att ljuset och bakgrunden såg bra ut. Sedan var det att fota så många bilder så man trodde att någon blev bra. Men inte för många, för då var det slöseri. Och så hålla tummarna att man inte blinkade, hade irriterande rynkor på kläderna, ljuset ute ändrade alla förutsättningar…

Nu kan man direkt se att alla detaljer ser bra ut, och man kan fota hur många bilder som helst. Teknikens under. Fast samtidigt ställs kraven nu att allt ska vara så perfekt. Och är det inte perfekt så är det Photoshop som gäller.

Men fotona som vi tar för MåBra på mig är mycket lite photoshopade. Det som Patrik brukar ta bort är en pigmentsförändring som jag har i pannan ovanför höger ögonbryn (fick jag under graviditeterna) liksom min ”tanke/träningsåder” – en blodåder som löper mitt i pannan från näsan och upp och som blir stooor när jag tar i och tränar (eller tänker extra mycket 😉 ) Så den brukar också åka bort. Så jag inte ser ut som en Star Wars kvinna eller nåt. Resten är kvar som originalet.

Här är vi alla.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar