Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Bakom kulisserna

19 december 2012

Dagen har ägnats åt fotografering för MåBra till ett kommande nummer. Som vanligt släpade jag med alldeles för många olika plagg och kombinationer. Fast det känns alltid bättre att ha variationer än bara en enda uppsättning. Tänk om den inte skulle funka. Och så en påse skor.

Annons

Fotningen var hos Patrik Cederman i hans stora studio i Stockholm. Här är Patrik ”in action”.

I bilden ovan ser ni en skymt av Doris (skyltdockan). Hon brukar vara min standin vid ljussättning om jag själv håller på att sminkas eller så. Känns ju bra att ha en ersättare…

Jag hade slutligen en rosa och glittrig långärmig top på mig, som är min egen (annars brukar jag ofta ha kläder från PR byråer och från märken som skickar kläder till mig för fotning). Under den ett svart linne med fina axelband och så långbyxor. Fast långbyxorna syns inte alls på fotona. Det blev superfina foton!

Hmmm, får se vad Patrik  har för synpunkter på ljussättningen på min bild och på exponering och sånt… 😉

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar