Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Barnmässan i Karlstad

27 mars 2015

I går reste jag hit till Karlstad för att vara med på Barnmässan med mitt MammaMage. Vi står i samma monter som Helhetshälsa – som vi tar fram Probioplex tillsammans med.

1408-Probioplex-MAMMAMAGE-foto-266x300

I går kunde jag inte uppdatera min blogg eftersom jag inte kunde logga in av någon konstig teknisk anledning. Jag försökte i en timme, eftersom jag lovat att blogga minst ett inlägg om dagen i 100 dagar, räknat från 1 mars. Jag gjorde mitt bästa igår men kom inte in på bloggen.

Annons

I dag har vi haft en heldag på mässan. Dagen började med presentation för VIPbloggare på Clarion hotell. En lätt rörig miljö i deras frukostrestaurang men det gick nog rätt bra ändå.

2015-03-27 08.32.08

Jag hade turen att vara efter några andra så jag kunde hitta några bra tips för mig själv.
Hon som presenterade för Barnmässan hördes inte alls – lärdom: prata HÖGT och långsamt så alla hinner höra.

Nästa presentatör från Weleda hördes lite men inte så mycket. Lärdom: prata HÖGRE och långsamt så alla hinner höra.

Sen var det en kvinna med en massa spännande varumärken. Lärdom: prata HÖGT och håll det till några få saker.

Sen var det jag. Jag försökte prata HÖGT, långsamt och hålla mig till få saker. Om MammaMage och om samarbetet med Helhetshälsa som är ett kanonbra svenskt företag.

Jag tror jag nådde fram med budskapet. Sorlet i salen tystnade i alla fall. De flesta lyssnade, till och med barnen. En underbar känsla när man känner att sorl tystnar och folk stannar upp och tar in. Då har man några minuter på sig.
Samtidigt tror jag att jag sabbade rösten lätt. Jag hade ont i halsen på eftermiddagen efter allt pratande i montern och på scenerna. Hade svårt att hitta rätt röstläge igen. Men jag pratade i alla fall HÖGT på morgonen, ha ha haaa. Mission completed…

Sen en heldag i montern tillsammans med mina kollegor Maria Berg, leg. naprapat och cert MammaMagetränare är i Karlstad, och Marit Sola som är ansvarig för MammaMage i Norge. Marit är också leg. naprapat och cert MammaMagetränare, hon bor i Oslo.

2015-03-27 11.55.27

Maria i full fart med att hjälpa en besökare i vår monter.

 

2015-03-27 11.06.26

Finbesök av bloggaren Emma som driver bloggen På Smällen

Vi hade scentider kl 12.10 liksom kl 13.00. Samma tider gäller för hela helgen. Kom förbi och lyssna!

2015-03-27 12.18.46-1

Eller kom till vår monter och få din mage kontrollerad.

2015-03-27 12.29.32

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar