Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Blev nästan huggsexa om äppelbitarna

1 april 2015

Krispiga äppelbitar med lätt smak av toffee. Det var den mest eftertraktade påsen som jag fick med mig från BARNmässan i Karlstad. Jag fick smakprov på ett nytt märke som introduceras i Sverige med OTROLIGT goda fruktsnacks. Mina killar formligen älskade dem och ville ha mer.

Annons

2015-03-29 20.30.17

 

Märket är Crispy Natural och tillverkas i Polen. Förutom äppelbitarna smakade jag ananas- och jordgubbsbitar. Fantastiskt goda allihopa, men äpplena gjorde störst succe hos barnen.

 

2015-03-29 12.50.15

 

I äppelpåsen finns är innehållet bara torkade äppelbitar med någon form av arom. Det anges som ”naturlig arom” men det kan ju nästan betyda vad som helst. Men oavsett vad aromen utgörs av så innehåller de här äppelbitarna klart mindre kemikalier och tillsatser än det mesta godiset. Och mina barn väljer de här bitarna framför godis.
Ananasen har 100 % ananas, och jordgubbarna 100 % jordgubbar.

Självklart kan man torka äppelbitar liksom annan frukt själv men det som är speciellt med de här bitarna är att de är så otroligt krispiga. Alltså riktigt krispiga. Därefter är de packade i speciella påsar som håller fukt ute så bitarna kan behålla krispigheten.

De som för lanserar här i Sverige är Acrilex Egenvård. Jag väntar otåligt på att påsarna ska komma ut i affärer så det går att fylla på förråden. Här hemma tog de slut direkt.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar