Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Blir så suuuugen på att träääääna!

2 november 2013

I dagarna sitter jag mycket framför datorn och tittar på träningspass. Jag har fått förmånen att även detta år hjälpa AstraZenecas motionsverksamhet och göra en som vi kallar kvalitetssäkring av innehållet.

Annons

 

Spinn AZ kopia

 

 

 

AZ har filmat alla sina pass som ska granskas och fått över dem till mig. Digitalt i år! Tidigare har vi skickat via snigelpost – först tjockfilmer och sen cd skivor – men nu går det digitalt. Fantastiskt!

Jag granskar de alla och ser vad ledarna gör utifrån innehåll, ledarskap, pedagogik och liknande. Att de bygger bra och varierade klasser som håller det mått som AZ satt upp.

Just nu är det mycket spinning, och jag blir så suuuugen på att träna jag med! I nästa vecka blir det till att åka och köpa den där trainern som jag har funderat på ett tag. Så kan jag sätta upp min egen cykel i vardagsrummet (bredvid mina kettlebells, vattensäck, Casall pilatesring, Casall u-shape, stabilitetsboll, gummiband…) Om jag har plats för något annat än träningsredskap? Jo, än så länge i alla fall. Får se om fåtöljen får flytta på sig så cykeln får plats :).

 

I mitten av november åker jag till Mölndal och träffar alla ledare personligen och ger feedback. Ska bli jätteskoj att träffa dem (igen). Riktigt skoj se hur de har utvecklats sedan senast när jag träffade dem för tre år sedan.

Nä, nu ska jag kolla lite mer spinning. Perfekt att jag själv ska gå på en klass i eftermiddag. Jag längtar! Glenn Karlsson på SATS har bjudit in mig att vara med på hans 90 min klass och jag är supertaggad! Ska bara se till att jag inte kör järnet helt och hållet med min förkylning i bakgrunden…

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar