Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Boktips till nya året

6 januari 2014

Här kommer årets första boktips för den som springer och vill få ny motivation eller nya program. Eller kanske bli snabbare, känna sig starkare på rundan eller springa ett lopp.

 

20140106-110235.jpg

I boken finns mer än hundra konkreta intervallprogram beroende på vad du vill bli bättre på och hur långt du springer. Du kan läsa om en massa löparlegender och deras favoriprogram, som Evy Palm, Kjell-Erik Ståhl, Midde Hamrin och många fler. Boken riktar sig främst till dig som springer 3 kilometer och mer.

Annons

Boken är skriven av löparen Marcus Nilsson, med bidrag från kända löpare, och riktar sig till löpare. En kanonbok! Som ett smörgåsbord med intervaller.

Tänk på att lägga in maximalt ett intervallpass i veckan när du startar med intervaller. Det här är tuffare träning och kroppen behöver vänja sig vid den. Men börjar du stegvis så har du mycket att vinna på intervallträning.

Boken beställer du här.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar