Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Boost mejl

15 januari 2013

I dag fick jag ett så fint mejl från en läsare av MåBra, som jag skriver i varje månad:

”Hej!
Jag säger bara vilken tur att jag köpte Må Bra tidningen i julhelgen… Din Dvd skiva är ju kanon. På bara 20 min så känns träningen i hela kroppen. Jag har nu använt den i 14 dagar och det känns jättebra. Ville bara säga Tack för en bra inspirerande träning!”

Annons

Till januarinumret tog jag fram en träningsdvd. Jätteskoj att det finns läsare som gillar den. Och jätteskoj att få feedback på det jag gör.

När jag gör en träningsdvd vill jag ju att den ska göra nytta och användas. Tidigare mejlade en kvinna och berättade att hon tillsammans med sin dotter spelat sönder en av mina träningsdvd när de tränat. Underbart att höra!

Så om du har testat min senaste dvd blir jag superglad om du vill ge lite feedback – både om saker som är bra och som är mindre bra. Det är alltid bra att höra. Det är ju för er läsares skull som jag har tagit fram den!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar