Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Brunch och fixardag

12 januari 2013

I dag har jag en riktig softardag, social dag, mysdag, fixardag. Först en brunch på Fotografiska. Tack Sara Edwardsson för det tipset på julklapp! För att inte förstöra aptiten blev frukosten här hemma idag bara ett kokt ägg och en kopp ingefära/vitlökste. Och så en latte. Man vet ju inte vad det har för kaffe på sådana där bruncher…

Annons

Foto från Fotografiska

Snart bär det av. God mat, gott sällskap och bra utställning ser jag fram emot. En skön dag med bara vuxet sällskap. Fantastiskt!

Sen träffar jag en kompis, som vi så länge har pratat om. Vi har försökt få ihop en träff under några månader nu, och idag blir det av. Tjoho! En promenad är planerad och sedan en fika (till!). Och en massa prat så klart.

Sen bär det av till något byggvaruhus för att inhandla lite lumppapp och annat smått och gott. Jag lägger in värmegolv i det sista rummet (förutom pann- och tvättrum) på nedre planet. Det gamla parkettgolvet går att använda igen men det måste vara lite lumppapp mellan den vattenburna golvvärmen och parketten. Sen är det bara att lägga tillbaka de numrerade parkettgolvsbitarna igen, sätta upp golvlisten och Voila! ett varmt och fint rum står klart redo att användas.

Skön lördag alla fina som läser det här!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar