Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Cykeltur som tränar

27 juni 2011

I dag ville lilla killen vara ledig från dagis. Jag har relativt fria arbetsuppgifter just nu så han fick stanna hemma medan stora killen går på friiddrottsläger hela veckan. Jag hade personlig träning nere på träningsklubben Bodies in Motion vid Slussen i Stockholm. Solen sken och det var fantastiskt väder. Så jag föreslog att vi skulle cykla in dit.

Annons

Den cykelturen tar cirka 20 minuter från Enskede. Fast det är liite för långt för min 6 årings ben – än så länge. Så han hoppade upp i barnstolen bakpå min cykel.

Det blev en bra cykeltur. Med extra belastning i uppförsbackarna. 16 kilo. Plus väska med träningskläder och badkläder. Perfekt som träningstur och vardagsmotion. Tempot blev lite långsammare men det var för att inte komma fram helt genomsvettig (fast det var jag nästan ändå…). Så 45-50 minuters cykeltur blev det. Helt gratis. Vardagsmotion! Yeah!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar