Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Då var det dags för påskäggen

3 april 2012

Det är redan påskvecka. Och på torsdag är det skärtorsdag! Otroligt vad tiden har rusat fram. Så fram med påskris och lite påskpynt innan det är för sent!

Ni som följer min blogg vet vad jag kommer att skriva nu… :-). Snart är det dags för påskägg och min fråga till dig är: vad lägger du för hälsosamt i påskäggen till dina nära och kära i år? Visst kan man smaska på goda godisbitar som man verkligen gillar. Samtidigt kan man komplettera med en hälsosam present som gör kroppen och själen gott både nu OCH framöver.

Annons

Själv funderar jag på att lägga en utflykt till Sydpoolen i Södertälje i mina barns påskägg. Det blir en härlig utflyktsdag. Och vi gör något fysiskt tillsammans. Eller kanske en tur till Fyrishov i Uppsala – där är vi inte riktigt lika ofta och badar. Vi får se. Men något motionsaktigt blir det. Som vi gör tillsammans!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar