Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Dagen innan loppet

15 augusti 2014

Dagen började med en skön sovmorgon. God frukost. Och så Youtube. Jag satt och kollade klipp och filmer från tidigare CykelVasan 90 för att få en bild av banan. Jag har ju aldrig kört loppet förut och vet rätt lite om terräng och kupering. Men nu är jag lite mer uppdaterad. Tack och lov för Youtube i dessa lägen! Tänk att det inte fanns förr…

Annons

In till Lindvallen för att hämta nummerlapp och bussbiljett (från målet i Mora tillbaka till starten).
I Lindvallen var snö och skidor ersatta av barmark och cyklar. Och en fin utställning med många bra utställare. Förrådet av gel fylldes på hos sponsorn för loppet:Enervit.

En ny hjälm hittade jag också till bra pris. Har tänkt köpa en ny en länge tid och idag hittade jag en snygg och skön.

Sen upptäckte jag att jag glömt min camelback hemma! Gaaaah! Jag har fyra olika snygga och bra camelback från Salomon som jag fått. Men ingen här. Suck! Snacka om att inte planera något inför det här loppet, jämfört med mina planer inför Åre Extreme. Det man inte har i huvudet får man ha i… plånboken. Till Stadium och kolla nya alternativ.

En supersjysst kille på Stadium hjälpte mig hitta en ny modell: camelback runt midjan. Tillsammans klurade vi ut hur den funkar.
För att rättfärdiga mitt köp så har den här samma vätskesystem som de jag har hemma. Och så har den isolering runt slangen. Det gör att jag kan ha den även i höst/vinter när det är minusgrader ute. Utan isolering fryser annars drickan i slangen.

Annars har det varit vila, bra mat och soft. Bara vila sig i form. Jag hade tänkt reka banan lite men de kortare loppen går i dag så jag skippade det.

Det blir en tidig kväll ikväll och upp imorgon bitti.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar