Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Daglig lucköppning på min blogg

30 november 2012

Under december månad kommer jag att ha en egen adventskalender här på min blogg. Varje dag finns en ny lucka (alltså inlägg) med dagens tänkvärda ord. Jag har gjort liknande förut och det har varit mycket uppskattat.

Annons

Den här fina ”gör-det-själv-adventskalendern” hittade jag på sidan livethemma.ikea.se

Utöver de här adventsluckorna med tankar och funderingar så kommer jag komplettera med några vanliga blogginlägg också. Så gå in på min blogg varje dag för att ta del av dagens tanke. Om du gillar dem, så tipsa även dina vänner.

Tankarna handlar om allt mellan himmel och jord och syftar till att skapa eftertanke och en skön julstämning. Och så slinker så klart några julklappstips in också.

Så håll ut till i morgon, den 1 december. Då sker första lucköppningen!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar