Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Dags planera höstens och vinterns träning

26 augusti 2014

Ute regnar det i dag och är grått. Hösten är här och med den kyligare dagar och mer ostadigt väder. Visst kan man träna utomhus året runt men handen på hjärtat – visst är det lite enklare och skönare om solen lyser och det är varmt.

Annons

Det är dags att planera höstens och vinterns träning. Varför inte en träningsresa att se fram emot?

Playitas kopia

Om du är intresserad av din egen träning och vill lära dig mer om dig själv, din kropp och hur just du behöver träna för att må bättre och hålla dig skadefri så ska du hänga med mig, Fredrik och Jenni till Playitas 2-9 december. Där är du i fokus. Innan vi åker testar vi dig avseende din kondition, styrka, rörlighet och vilka muskler du kan kontroll på och vilka som sover. Du får alltså en genomgång och ett schema över dina styrkor och svagheter.

Under veckan lär du dig mer om alla olika delar och hur du kan göra för att bli bättre.

Alla kan vara med på resan! Det här är ingen elitresa. Kravet är bara att du är intresserad av din egen träning och vill lära dig mer. Under veckan kommer du att upptäcka många nya kvaliteter som du kan träna på och du får uppleva en rad nya övningar, tekniker och sätt att träna. Häng med!

Fredrik och Jenni är proffs på cykling, löpning och simning – de kan både lära andra, testa, coacha – och dessutom är de vassa själva eftersom de tävlar aktivt båda två på hög nivå.

Jag testar fram kroppens styrkor och svagheter, berättar hur kroppen fungerar, håller speciella pass med olika inriktningar, allmänna pass som ger varierad styrka. Läs mer om veckan här.

Det blir en kanonvecka! Anmäl dig direkt. Platserna är begränsade till 20 stycken och vi har flera anmälningar redan. Välkommen!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar