Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

”Det är bara att springa”

24 mars 2014

Så heter boken av Petra Månström. En inspirations- och intervjubok som det står på den.

Själva titeln tycker jag är underbar. Samtidigt som jag har fått en del kommentarer om att den är rätt provocerande – det är ju inte alls bara att springa, tänk om det vore så lätt, jag önskar att jag var där igen men med mina skador som komer och går så är det VERKLIGEN inte bara att springa… Det är alltid spännande hur olika vi uppfattar titlar och namn.

Annons

Boken är en trevlig sammansättning av kapitel där Petra själv berättar om sina erfarenheter och tankar kring löpning. Avspänt, feel-good. Och kapitel där löparlegender berättar vad de tänker och hur de har tränat. Det är exempelvis Evy Palm, Anders Szalkai, Anders Gärderud med flera.

En skön bok jag kan rekommendera den som vill ha en lättläst och innehållsrik bok kring löpning och löpare. Ingen bok för den som söker program och träningsupplägg – det finns inget sådant med.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar