Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Det är det här jag tränar för!

26 mars 2012

Hemma igen efter en härligt solig vecka i Lindvallen med en massa skidåkning och andra trevligheter med mina barn och goda vänner.

Skidsemester är en av de bästa semesterformerna, tycker jag. Man är aktiv, ute hela dagarna, gör något fysiskt tillsammans, får röra på kroppen. Och på kvällen är man trött nöjd (eller så tränar man lite mer som jag gjort) och kan umgås, bada, bowla eller något annat härligt tillsammans. Perfekt! Både kroppen och knoppen får sitt.

Annons

Det skönaste med aktiva semestrar är även att man får kvitto på att träningen man gör annars gör ”nytta”. Jag orkade åka i alla backar så mycket som jag ville och önskade, utan att kroppen eller benen blev uttröttade eller att konditionen tog slut. Så skönt! Det här är ju det jag tränar för. Också. Att orka ha en aktiv semester. Att kroppen ska fungera och orka när jag vill det vid speciella tillfällen. Fantastiskt underbart! Tack kroppen för en skön semester!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar