Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Det blir inte alltid som man tänkt sig

6 mars 2011

Jaha, det sportiga sportlovet visade sig bli ett snuvigt sjuklov i stället. I alla fall den senare delen av veckan. Så i stället för sportiga aktiviteter har det blivit film, måla, läsa, baka… jättemysigt det med. Men så värst fysiskt blev det inte. Fast samtidigt är det bra för kroppen att vila några dagar i rad emellanåt. Och skönt för sinnet att göra så många andra saker. Fast barnens feber kunde vi ha hoppat över. Men men, det blir aldrig som man tänkt sig.

Annons

Så inför nästa vecka blir det till att trappa upp motionen igen. Starta lite mjukt och öka stegvis. Så kroppen hänger med och sjukdomen inte gör återtåg. Inte för att jag har varit riktigt sjuk själv. Näe, en dag med lätt feber räckte. Men trött och seg i kroppen, det har jag varit i flera dagar. Så det är lika bra att starta klokt igen.

Skön helg och vecka!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar