Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

En fixardag

7 januari 2013

I dag blev det en fixardag här hemma inför en ombyggnation. Det blev till att bryta parkett, sortera parkett och lite annat smått och gott inför att golvvärme ska läggas i ett rum.

På dagen kom min mamma hem igen efter ett hjärtklaffsbyte nu under julhelgerna. Jag och barnen mötte upp henne hemma hos henne och mötte hemtjänst och larmtjänst… så nu är allt på plats. Allt har gått så bra som det kan och det är skönt att ha henne hemma igen.

Annons

Min träning blev 20 minuter styrketräning. Kände mig oinspirerad och omotiverad så jag körde på Tabata i 20 minuter. Du vet väl Tabata? 20 sekuder träning följt av 10 sekunder vila, upprepas 8 gånger för en och samma övning. Enkelt och effektivt. Och perfekt när motivationen att hitta på roliga övningar tryter. Så överkroppen fick lite bra träning i alla fall.

Imorgon fyller jag år och ger min kropp ett skönt löppass har jag tänkt mig. Eller spinning. Vi får se. Tills dess, sov gott.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar