Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

En liten film

5 mars 2015

Jag fick en liten film från Fett flyt igår, när jag ska göra min första mätning i ”gungan”/vågen. Här kan du se hur det går till.

2015-03-04 12.26.30-1

1503 Katarina Woxnerud fettflyt

Jag fick frågan om jag är nöjd med mina resultat, och om de är vad jag förväntade mig.

Annons

De är väl som jag trodde ungefär. Utgår man från de generella traditionella skalorna på 18-25 % kroppsfett som normalt trodde jag att jag skulle ligga på kring 19-20. Alltså i medelspannet men lite mot nedre delen. Nu ligger jag enligt de här skalorna på nedre gränsen för ideal, vilket känns som ungefär motsvarande. Så lite längre mot vad jag trodde. Men andra procentsiffror (om det nu är procent, men det ska det tydligen vara). Så det var ungefär det jag trodde.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar