Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

En titt bakom kulisserna

10 oktober 2012

I går hade jag en fotodag tillsammans med fotograf Patrik Cederman – min vapendragare i många jobb som jag skriver till MåBra. Vi brukar ses en dag per månad och fotografera kommande jobb. Nu handlade det om nummer 12 i år. Årets sista nummer.

Annons

Jag vill inte avslöja vad temat är än… men kanske vi ska ha en gissningstävling utifrån fotot från jobbet som du ser här nedan… 🙂

Gårdagens plats var fina Hotel Hansson, mitt i Stockholm och Vasastan. Superfräscht hotell! Ett ställe som jag verkligen skulle kunna bo på, bara för att mysa ett dygn med min man. Modernt och fint samtidigt som det gamla finns bevarat. Snyggt, fint, fräscht…

Så, vad tror du att jobbet handlar om?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar