Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Enkelt mellis på hotellrummet

7 mars 2013

Just nu är jag i Mönsterås för att föreläsa här i kväll på det helt nybyggda biblioteket. Salen tar 80 personer och 100 är anmälda. Där går gränsen för utrymning och sånt. Och så en hel del på väntelista… Skoj!

Annons

Dagen startade med en gooood frukost, därefter en springtur i soliga Oskarshamn innan bussen avgick till Mönsterås. Här bor jag på ett superfint litet familjärt hotell: Höjdens Hotell. Det kan jag VERKLIGEN rekommendera. Superfint, underbar personal, fint rum, ligger bra till… Det står ”lågpris” men känns absolut inte som något budget alternativ.

Mitt rum

Så är du på väg mot Kalmar eller söderut så kan jag rekommendera en natt eller fler här i Mönsterås på det här hotellet. Väl värt ett besök!

Jag tog en liten promenadtur i stan och gick förbi Ica för att handla lite smått och gott. Så jag inte blir så där panikhungrig ikväll igen efter föreläsningen – om allt är stängt… Så nu sitter jag och käkar smaskigt mellanmål. Perfekt enkelt – och nyttigt – för hotellrum där man inte har några bestick eller annat.

Jag funderar dock fortfarande på hur jag ska få upp avocadon utan redskap och utan att kladda ner hela mig…

En av de lyxigaste delarna när man är ute och reser så här är att man har EGEN tid. Helt egen tid. Då man kan sitta ned och softa, ta en promenad eller springtur, läsa en god bok, titta på teve (händer ju nästan aldrig annars…)… Jag njuter. Och längtar så klart till imorgon då jag får träffa mina fina barn igen.

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen. Det här ska bli skoj!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar