Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Ett härligt mejl

14 februari 2013

Jag fick ett härligt mejl häromdagen:

”…nu ska du höra, mitt ”nya” liv har ju startat så en morgon när jag gick häromdagen kom jag på att eftersom jag går 5 kilometer per morgon så ska jag nog anmäla mig till Vårruset (detta trodde jag aldrig att jag skulle komma på). Men jag ska nog göra det och jogga, gå och springa, för 5 km kommer jag klara i slutet av maj. Sedan var jag inne och läste på MåBras sida att det var en föreläsning på Berns och ringde en kompis och frågade om hon vill hänga på för, det är ju två bra föreläsare den kvällen. Och det blir nog också så. Ja detta året kan ju inte börja bättre än att ta hand om sig själv. Kram Madeleine

Annons

Så härligt höra om hur livsstilen förändras till det mer positiva, hur man ser möjligheten med nya mål och ger sig hälsosamma presenter. Jag har bara ett ord: UNDERBART!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar