Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Ett paket med värme – Ullmax! Utlottning

12 december 2014

I dag kom ett paket till mig. Med underbart innehåll. Ullmax fina varma underställ och strumpor. Vinterns träning är räddad!

IMG_8258.JPG

Jag är sedan några år överförtjust i Ullmax produkter. Bra kvalitet till vettigt pris. Och otroligt sköna och funktionella. Så när jag fick nya prover från Ullmax i dag blev jag otroligt glad: Merino underställ, vinter tights, strumpor, supersoft 1/2 zip…

Annons

Du vet väl att ull är ett fantastiskt material att ha  närmast huden när du svettas ute i kyla? Glöm de där kliiga ullplaggen från 70-talet som gav tusen myror i brallan och klåda en hel dag efteråt. De här nya ullplaggen är funktionella, håller huden torr och varm och ligger som sammet mot huden.

Jag har även fått möjligheten att lotta ut ett Ullmax Merino underställ till en lycklig vinnare. Du kan läsa mer om det här. Välj mellan underdel eller överdel. Eller hela setet (över- och underdel).
Mejla mig din önskan, din storlek och en kort motivering till varför du hoppas på att vinna. Senast på söndag 14/12 behöver jag ha din motivering.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar