Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Filmning av nya övningar till pto.

7 februari 2014

Fredag. Heldag på fina Mornington Hotell i Bromma. Du vet – affärssporthotellet med en massa möjligheter till aktivitet när du är på resa.

Vi lånade deras Health Club högst upp i byggnaden med fantastisk utsikt. Där filmade vi hela dagen för pto. Nya övningar i maskiner och med fria vikter.

Annons

IMG_5407

Elin in action

 

Modellerna den här gången var Erik Nicklagård och Elin Törnecrantz. Och Pontus från SparklingZoo filmade som vanligt. Erik har en intressant hemsida och blogg med perspektiv från sin bakgrund som biokemist. Här hittar du en av de läsvärda artiklarna! Elin jobbar som lärare och ger mycket inspiration på nätet. Du hittar dem båda på pto.nu där du kan anlita dem som personliga tränare.

IMG_5408

Pontus fixar ljuset.

 

IMG_5415

Erik visar en övning med rulle

 

Fina kläder och skor från Under Armour – tack!

IMG_5404

Jobbigt vara modell

 

IMG_5403
I väntan på filmning

Och dagen avslutades med en kopp kaffe hos de fina ”gamla” kollegorna på TheAcademy. Så skoj att se så många igen: Helena, Veronica, Calle, Micke, Anders, Carita… Även om vi inte jobbar tillsammans så känns det som nära gamla bekanta.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar