Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Fint hotell, skruttigt gym

17 juli 2014

Just nu är jag i Helsingfors, på väg upp mot mellersta Finlands storskogar och sjöar för att tillbringa några veckor i uppkopplingens skugga och för att tanka SISU.

En natt i Helsingfors med lite skoj utbud är uppskattat av barnen. Vi bor på ett relativt stort Scandic hotell nära Kauppatori – Scandic Marina. Perfekt läge där Viking Line kommer in i hamnen och helt okej rum. MEN – inga löparband!

Annons

Jag blir alltid lika förvånad över att större hotell kan ha så undermåliga träningsrum. Visst, här finns vissa maskiner och lite hantlar, några cyklar som är okej, någon crosstrainer. Men inget löparband! Och varför väljer man motionscyklar för hela slanten i stället för att ta in en spinningcykel så att man i alla fall kan cykla ordentligt på en av redskapen.

Näe, hotellen borde göra en gemensam uppryckning och satsa på bra redskap i stället för många halvdåliga. I Stockholmsområdet är Mornington Hotell i Bromma ett föredöme! Ett affärssporthotell. Du kan till och med få motionscykel och träningsredskap på rummet.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar