Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Fjärde adventsutlottning – X-kross sportglasögon

21 december 2014

I dag tänder vi det fjärde ljuset och jag har förmånen att få lotta ut ett speciellt fin julklapp i dag. Sportglasögon från X-kross.

IMG_8328.JPG

Med x-kross systemet kan du lätt byta glas beroende på vad du ska göra. Linserna är specialanpassade till olika aktiviteter. Allt för att göra dem imfria och ge bästa egenskaperna. Själv är jag riktigt förtjust i X-Kross och använder bike, running, water och winter. Jag har valt färg på linsen som ger bra kontrast så jag ser underlaget extra bra.
Dessutom kan man slipa linserna om du har synfel.

Annons

Winter är riktigt bra eftersom de är imfria tack vare sina dubbla glas, och det är ett par sådana som jag kan lotta ut idag.
Med sportglasögon på vintern slipper du kall blåst i ögonen, liksom regn eller snö. Kanonbra exempelvis för den som – liksom jag – använder kontaktlinser.

Välj ett par bågar som du gillar. Dessa bågar har du kvar oavsett lins. Linsen fäster du sedan enkelt på bågen – och byter dem lika lätt. Välj vilken färg du vill ha på winter-linsen.

IMG_8329.JPG

Mejla mig dina val och varför just du vill vinna ett par X-kross sportglasögon. Jag behöver ditt svar senast på tisdag kväll 23/12. På julafton meddelar jag den lyckliga vinnaren här på bloggen.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar