Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Fler och fler tränare

4 februari 2014

Det är med glädje som vi ser hur stort intresse det är för vår sida pto.nu där man kan köpa distansträning med PTs som är anslutna.

20140204-095241.jpg

Flera tidningar har skrivit notiser om detta och nu har vi fler anslutna tränare än någonsin. Och det är verkligen många av Sveriges bästa tränare som du hittar här, samlade på ett ställe.
Ett kriterium för att få vara med i pto.´s ”stall” av tränare är att man har en godkänd utbildning i botten. Vi vill veta att det blir bra kvalitet på de program som ges ut.

Annons

Gå gärna in på pto.nu och hitta din favorittränare där. Du kan testa ett kortare träningprogram om du vill för att komma igång.

Du vet väl att du kan bli coachad till exempelvis ett lopp på nätet via en av våra tränare. Kanske du ska ställa upp i Göteborgsvarvet eller marathon?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar