Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Forspaddling!

17 maj 2014

Dagen har tillbringats i Dala Floda utanför Borlänge. Jag är på forspaddlingskurs hos Kajaktiv! Sköna
21 grader i luften, strålande sol. Bättre väder kan man inte önska sig. Men forsen är så klart kall. Å det kände man av vid de ofrivilliga baden (vältningar).

Annons

.

20140517-215332.jpg

Skoj dag, och lite läskig. Men lärorik. Otroligt bra ledare måste jag säga. Två ledare på oss 9 personer i gruppen.

20140517-215221.jpg

Fast jag blev lite harig efter att ha snurrat runt en gång: allt kändes så bra när jag paddlade – lugnt, skönt, lätt avspänt. Och då! Swish Låg jag upp o ned i det strömmande vattnet o kravlade mig ur kajaken . . Tankarna kom att det här klarar jag aldrig… Och med sådana tankar snurrar man lätt runt igen. Vilket jag också gjorde. En ny volt på samma ställe.
Då jag fick snabbt bestämma mig för att byta tankar och istället för att tänka att jag inte kan, så hejar jag på mig själv när jag gör rätt. Och då höll jag mig på rätt köl. Resten av dagen.
Tänk vad tankarna direktpåverkar prestationen. Idag blev det så otroligt tydligt.

20140517-215423.jpg

Imorgon fortsätter kursen med större kajaker. Intressant. Nu blir det tidig kväll, det känns att vi varit ute en hel dag.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar