Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Framkalla dina mobilfoton

20 mars 2013

När jag tittar i min mobil har jag över tusen bilder. Jätteskoj minnen. Som jag spar på datorn och min externa hårddisk, där det finns ännu flera bilder. Men jag behåller de flesta kvar i mobilen.

Visst är det lätt att knäppa bilder för att lägga in på Facebook, Instagram, Twitter eller någon annanstans. Men vad gör vi sedan av alla foton som ligger där och ”skräpar”?

Annons

Jag har just blivit tipsad om en ny app som heter Framkalla. Med den kan man med en enkel knapptryckning framkalla de foton man vill som ligger i mobilen. Minimum 12 foton ska det vara för att man ska kunna använda appen. Eller så kan du i stället göra 12 ex av ett och samma foto och dela ut till hela släkten om du hellre vill det. Men 12 är det lägsta antalet.

Jag ska testa appen själv och välja ut några fina foton på mig och barnen, som jag ska ge till mamma. Hon har alltid föredragit papperkopior, och nu är det bara papperskopior som gäller.

Och handen på hjärtat: visst är det fint med alla de här digitala fotona men brukar du verkligen titta på dem? Jag gör det nästan aldrig. De ligger där i sina fina mappar men så mycket mer blir det inte. De som jag tittar på, det är de som är med i papperskalendern som jag gör varje år – just för att min mamma ska få en (och så tar jag en själv också samtidigt).

Jag tänkte trycka ut några fina foton från mobilen till mig själv också och sedan sätta upp som ett fint kollage på väggen här i mitt arbetsrum. Och så några på kylskåpet.

Vill du också testa? Här hittar du appen för iPhone och här för Android.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar