Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Fredagspyssel och fredagsmat

8 februari 2013

Snuva, förkylning och vab här även idag. Plock, flytt och fix i gamla och nya barnrum. Riktigt skoj att se hur det går framåt.

Kvällens middag blev pysselmiddag. Hemlagad pizza. Valfri fyllning, roligt att baka deg tillsammans, välja pålägg, fixa, grädda.

Annons

På väg in i ugnen. Alla har var sin del med egen fyllning och kryddning.

Innan dess bad storebror att få baka en kladdkaka till fredagsmyset i kväll. Så skoj! Visst har killarna alltid velat hjälpa till med bakning men hittills har ingen bakat något helt själv. Jag bestämde mig direkt för att hålla fingrarna helt borta :). Är så lätt annars att ge råd, visa hur man själv brukar göra… tro man kan bara för man har lite erfarenhet. Men, nej nej. Inte lägga sig i.

Mitt i bakningen…

Och kakan blev så god! Så skoj. Och en stolt bagare har vi här hemma nu. Som vill baka något varje fredag. Oj, oj, då gäller det att tänka på kakbitarnas storlek…

Mmmmm….

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar