Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Frukost på sängen

8 januari 2013

Dagen började på bästa sätt. Med frukost på sängen av mina fina killar. Sång, min favoritfrukost, present, kramar, levande ljus. Och oroliga magar har lugnat ned sig redan, tack och lov. Så frukosten kunde intas som den skulle.

Annons

Födelsedagen är ju sin egen dag. Alltså min egen dag. En dag jag gärna tillbringar nära mina kära. Nu blir det inte riktigt så idag eftersom vardagen börjar just idag. Men jag fick en härlig start på morgonen. Och en stund blir det med Anders nu på dagen. Fika och fira med barnen blir det på kvällen när de kommer hem från sin pappa. Så allt får plats ändå. Och så har vi haft många fina dagar under julledigheten tillsammans.

Själv tänkte jag bjuda min kropp på en springtur i dag. Snöfallet har slutat och det är någon plusgrad ute nu. Jag tar nog mina Icebugs eftersom det under snötäcket som föll i natt ligger blankis.

Foto från www.icebug.se

Icebugs är skor med inbyggda dubbar i sig. För den som vill ha mer allround kan jag rekommendera att köpa dubbar som du drar utanpå dina vanliga löparskor. De ger också bra grepp på isiga vägar. När greppet är bra kan man lättare slappna av i kroppen och får ett mer avspänt löpsteg. Och samtidigt mindre ont i nacke och skuldror.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar