Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Full fart för Sara

21 december 2012

I dag träffade jag Sara för att inleda träningsvecka 2. Träningen fungerar fint för Sara så långt. Hon springer i ett behagligt tempo, samtidigt som hon vågar öka tempot lite det sista intervallet.
Så här i början gäller det främst att vänja kroppen vid belastningen och att få känslan att det är skönt med träning. Så man längtar dit! Jag vill ha känslan att ”nu får jag inte springa mer!” när ett intervall är slut, och när dagens träningspass är över. Jag vill att man längtar till nästa gång för att få fortsätta.

Annons

Ett lite suddigt foto på Sara som springer i sin sista intervall för dagen. Här går det undan.

Nu kommer julen och ledighet. Titta i din kalender och planera in din motionpassen så de blir av. Om du åker bort kan du se hur du ska fortsätta träna på annan ort. Så ska exempelvis Sara göra. Det viktiga är att man fortsätter. Så klart behöver du inte träna på julafton, om du inte känner för det. Men försök få in alla tänka träningspass under veckan som kommer.

Sköna dagar!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar