Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Gillar min Polar Loop

27 januari 2014

Min Polar Loop som mäter aktiviteten under dagen är en självklarhet att ha med varje dag.
Fast jag tränar en hel del är det otroligt intressant att se hur mycket – eller litet – jag rör mig. Oftast når jag min aktivitetsnivå varje dag. Men det finns undantag. Som om jag en dag är sjuk. Eller extremt trött och sitter hemma och jobbar en dag. Då kan jag bara nå 70% av nivån.

Annons

20140126-131410.jpg

Det som jag gillar mest med Polar Loop är att den mäter all aktivitet, även stående. Det är perfekt för inaktiva personer. Och så kan man se allt i appen. Och ännu mer på webben. Och så är den snygg också! Det sistnämnda gör att jag alltid har Polar Loop på armen, även när jag sover. Så det där med att glömma att ta på sig den försvinner.

20140126-131459.jpg

Jag brukar ha på mig ett polar pulsband med Bluetooth när jag cyklar och ror hemma. På så sätt registreras även den träningen i Polar Loop. Annars känner den inte av att jag sitter stilla och cyklar. Samtidigt ser jag pulsen på roddmaskinen.

Jag vet, det här låter som värsta säljtexten men jag gillar den verkligen.
Och jag rekommenderar den varmt till alla som vill hålla kontroll på sin aktivitetsnivå. Och till företag som kör stegtävlingar. Uppgradera era pedometrar till Polar Loop så får ni mer information och mer tillförlitliga uppgifter. Och jag tror fler vill använda dem.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar