Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Godis vid kassan

16 juli 2013

Ja, visst vet vi alla det. Att frukt är bättre än godis. Men sen är det inte alltid som det erbjuds frukt i samma omfattning som det gör med godis. Då blir man/jag extra glad när det finns på lämpliga ställen.

Annons

20130716-212401.jpg

Heja Lidl säger jag först! Vid kassan där jag bor har de haft små burkar med supergoda minitomater i olika färg och form. Liksom små mini-paprikor. Först när jag och mina barn såg burkarna tänkte jag direkt att det måste vara godis format som tomater och paprikor. En stor SUCK höll på att komma ur min mun, meeen jag tittade efter först innan jag suckade. Och såg att det faktiskt var äkta vara. Riktiga färska grönsaker! I små behändiga praktiska burkar. Precis vid kassan. Så att hungriga och sugna barn och vuxna kan köpa lite nyttigheter att stoppa i sig i stället för snask. Kanon!

20130716-212316.jpg

Det andra heja-ropet går till fruktstånden på Barelonas gator och torg. Små vagnar med burkar fyllda med otroligt färsk och god frukt. Ananasbitar, jordgubbar, kiwi, äpplen eller druvor. Välj och vraka. Praktiskt och smart.

För att man ska välja nyttigare alternativ är tillgängligheten viktig. Och att placera dem precis vid kassorna är lysande. Liksom ute på gator och torg.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar