Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Gör som Stålmannen

1 april 2011

Första april. Ja, det känns nästan som ett aprilskämt när jag tittar ut genom fönstret på det gråa dis som ligger som ett lock över himlen och mellan husen. Fast samtidigt, det är ju bara april än så länge. Det kommer säkert att komma någon laddning snö igen innan våren gör sitt riktiga intåg. Tills dess gäller det att ta tillvara de ljusa, soliga stunderna som erbjuds.

Annons

Gå ut om du har möjlighet när solen skiner. Ställ dig som en solfångare och ta in så mycket ljus du kan i kroppen. Ladda upp dig med solens strålar så blir du piggare och mer ork.

Mina barn, som är 6 och 8 år, älskar just nu Batman, Stålmannen och Spiderman. Det är superhjältar för hela slanten. Och Stålmannen, han flyger upp ovan molnen, till solens strålar, och laddar sina superkrafter där. En bra liknelse tycker jag.

Så lek stålmannen/stålkvinnan och gå ut så ofta som du kan när solen lyser för att ladda dina egna superkrafter. Solen strålar gör underverk med oss människor.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar