Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Gula ryggan… gaaaah! Om mindset…

4 mars 2014

I dag är jag äntligen helt frisk igen efter några dagar med feber och ettrig huvudvärk bakom ögonen. Så i dag tänkte jag springa hem från min träningsklinik på Access Rehab.

Med mig har jag som vanligt dator och lite prylar som ska med hem på ryggen i min gula Haglöfsryggsäck.

Annons

20140304-124315.jpg

Ni som följer min blogg vet att jag några gånger på sistone haft otrooooligt tunga löppass på väg hem just från kliniken. Det har känts som jag kunnat GÅ snabbare. Och varje gång har jag haft min gula ryggsäck.

Så idag när jag öppnade skåpet där hemma för att packa ryggan dök tanken direkt upp ”gaaah, vad tungt det blir att springa idag”. Av att jag såg ryggan. Snacka om negativ mindset. Intressant!

Ofta kan ju såna här mindset gå i uppfyllelse – även om man inte vill det. Jag vill inte känns tyngd o tunghet, men risken blir att hjärnan skapar det ändå.

Så vad gör jag nu? Kanske starta från ett läge där jag har realistiska förväntningar på löpningen: jag bär faktiskt på några kilo packning på ryggen så löpningen blir tyngre mot utan packning.

Eller kanske låtsas att ryggsäcken är grön :).

Har du nån sån här mindset? Vad gör du för att gå runt den?

Uppföljning kommer om min tur med min gula rygga!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar