Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Heja alla ledare!

28 november 2011

Under de senaste veckorna har jag jobbat med att hjälpa ledare coh instruktörer för gympa, vattenträning, spinning, afro, zumba, cirkelträning, step up och andra träningsformer att utvecklas mer som ledare och hitta ännu mer variationer i sina pass. Ett fantastiskt jobb!

Annons

Jag slås så av vilket STORT jobb alla ledare gör. Har du tänkt på så mycket tid som ligger bakom varje pass – hitta musik, innehåll, övningar… vara där som ledare före och efter… Vilket fantastiskst jobb var och en gör för sina deltagare. Och för folkhälsan!

Nästa gång du går på ett pass, eller tränar till en dvd, tänk på vilket jobb och vilken energi som ligger bakom i förarbete. Och ge ledaren en extra puff framnåt. Så klart kan man även ge konstruktiv kritik om det är något som känns bakvänt. Det blir ledarna vanligen mycket glada och tacksamma för.

Stor kram till alla som leder pass!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar