Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Helg och nya tag

28 april 2013

Helgen är snart över och vi har haft underbart fint vårväder här i Stockholm. Själv har jag njutit av solen ute, hunnit med två löppass där kroppen kändes pigg och stark igen, och hunnit vara med goda vänner.

Annons

Under lördagen fullkomligen ramlade det in barn här hos mig. Det började med 4 stycken (mina egna och två kompisar) som blev 5, 6, 8 och sen 9. Jag får lite känslan av hur skoj man hade när man själv var liten och sprang runt med kompisarna på gården. Barnen var ute och sprang och lekte hela dagen och när kvällen kom var det trötta och glada barn. Precis så ska det ju vara när man är ledig och det är fint väder ute.

Så skoj att se att de bara kan springa ut till varandra och alltid hitta kompisar. Så skoj att den sponana rörelsen och leken funkar är, så man inte MÅSTE planera alla aktiviteter för att de ska få röra på sig överhuvudtaget.

I helgen har vårblommorna kommit upp ännu mer. På ett ställe när jag var ute och sprang var det ett gult hav av tussilago. Så härligt! Det kanske blir vår och varmt även i år…

Nu kommer ny vecka. Jag ser fram emot morgondagens föreläsning i Malmö då 500 nya personer kommer till MåBras kväll med föreläsning av mig och fantastiska Mia Törnblom.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar