Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Helgen blev en familjehelg

3 februari 2013

I helgen har det varit en superhelg i Globen! Nike Blast.Jag hade planerat att gå dit och i alla fall mingla och kolla runt lite, träffa kollegor och gamla vänner, spana in nyheter och känna av stämning, som brukar vara HÖG!

Annons

Men i helgen behövde mina nära mig mera än de i Globen. Så jag prioriterade mina barn, min mamma, mitt hus och mig själv. Det blev springtur ute i dag i alla fall. Annars har det varit fullt upp hela dagarn.

Globen finns kvar, Nike kommer igen – om än i annan skepnad nästa år, mamma hoppas jag också finns kvar – men man vet aldrig.

Hoppas du har hunnit njuta av det fina vintervädret i helgen, jag tror att det varit fint i större delen av landet. Stor kram, mer blogg kommer imorgon.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar