Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hemma igen

10 december 2014

Då är jag på hemmaplan igen efter en härlig vecka på Playitas. Och vem sprang jag inte på vid bussresan hem om inte MåBras egen Marie Tegner. Hon var nere precis samma vecka som jag med MåBras resa.

Jag anordnade som sagt en vecka med mycket personligt fokus på varje deltagare. De som åkte med var motionärer som vill veta lite mer om hur de ska träna för att få mer allsidig träning, upptäcka nya motionsformer, träna för att undvika att få skador, hur man ska äta, vilka muskler som är starka och vilka som sover, lära sig mer om sin löpteknik…

Annons

En otroligt rolig vecka med många otroligt fina kommentarer från deltagarna. ”Bästa semestern hittills” var två kommentarer. Fantastiskt skoj!
Vi kommer att göra om den här veckan till nästa höst igen, så håll utkik då.

Men vilket väder vi kom hem till! Blåst, regn, grått. Nåväl, om knappt en vecka vänder det och blir ljusare igen! Sen kommer våren!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar