Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hemträning med Casalls TOD

5 februari 2013

I dag vill jag tipsa om ett suveränt redskap – en app – med färdiga träningsprogram att göra hemma. Den heter TOD och kommer från Casall. Training Of the Day.

Foton från www.casall.fi

Ladda ner den, registrera dig, och direkt har du ett gäng kortare och längre träningspass att välja mellan. 15 minuter, 30 minuter, olika kroppsdelar, mage, hela kroppen, kondition… Välj och vraka.

Annons

Ett tips är att kolla igenom alla övningarna först så du vet vad du ska göra och kan tekniken. Sen när du kör igång TOD så finns ingen tid att fundera på tekniken och det ges inga direkt tekniktips under träningen heller.

Till en hel del av övningarna behövs redskap som medicinboll eller kettlebell, men har du hantlar kan du köra så gott det går med dem. Eller fylla PETflaskor med sand eller vatten.

Tempot är högt och instruktionerna få, så gå som sagt igenom övningarna.

Jag gillar Casalls TOD. Otroligt enkelt att köra. Och effektiv träning som man bara kan starta och hänga med på. Dock tror jag att man bör ha en viss träningsvana för visas av övningarna, som swing med kettlebell, burpees och andra. Men testa så får du se vad du tycker.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar