Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hemträning och dvd

17 maj 2011

Hej!
Jag har fått låna en Step bräda. Jag skulle vilja köpa en träningsdvd. Kan du tipsa mig vart jag skulle kunna köpa det? Liselott

Hej!
Vad roligt att du vill komma igång hemma. Att träna hemma är toppen eftersom du lätt kan styra in träningen till när det bäst passar dig själv. Samtidigt är det otroligt viktigt att verkligen se till att träningen blir av. Det kan lätt komma tvätt, disk, telefonsamtal, vinglas, snacks, fika och annat emellan. Så boka en tid är mitt råd och träna när du har tänkt dig.

Annons

Hemträningsdvd finns att köpa på bland annat www.musikbutiken.se De har en massa olika dvd, bland annat de som jag själv har producerat. Dock är jag inte säker på om det finns någon med step up. Titta även in på www.disclord.se som har en massa träningsdvd.

Lycka till!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar